Tilaus- ja käyttöehdot

TILAUS- JA KÄYTTÖEHDOT

HINNAT

Tee Siitä Totta kaupassa on ilmoitettu tuotteiden alkuperäiset hinnat tai alennettujen tuotteiden alennetut hinnat.

Jos sinulla on kuponkikoodi, voit käyttää sen saamiesi ohjeiden mukaisesti. Ohjeissa sinulle on ilmoitettu mihin alennukseen koodisi on tarkoitettu, mihin tuotteeseen/tuotteisiin se käy ja kupongin voimassaoloaika. Joissain tapauksissa kuponki voi olla henkilökohtainen.

Ladattavat tuotteet eivät sisällä toimituskuluja.

 

LADATTAVAT TUOTTEET

Kun ostat ladattavan tuotteen, saat sähköpostiisi ilmoituksen, kun tilauksesi on valmis. Tässä sähköpostissa saat linkin, josta voit ladata tuotteesi.

Tilaamasi tuotteet löydät aina myös Oma tili kohdasta www.teesiitatotta.fi sivuilta.

Ellei tarjouksessa tai kaupassa erikseen tuotteen kohdalla ilmoiteta, ei ladattavilla tuotteilla ole palautusoikeutta. Esimerkiksi ladattavat PDF-tuotteet, jotka asiakas saa heti ostettuaan ladata omalle tietokoneelleen tai laitteeseensa.

Verkkokurssit toteutetaan myös ladattavien tuotteiden muodossa. Näissä ilmoitetaan erikseen, mikäli ne sisältävät rahat takaisin/ palautusoikeuden.

Tuotteen saamiseksi tarvitset vain sähköpostiosoitteen. Linkki tuotteeseen lähetetään sähköpostiosoitteeseen, jonka ilmoitat luodessasi kauppaan asiakastilin.

 

MAKSU

Maksu toimii Checkout Finland Oy:n kautta. Käytössäsi ovat verkkopankki-, luottokortti- sekä osamaksumahdollisuus.

Tilaamalla tuotteen Tee Siitä Totta -verkkokaupasta sitoudut noudattamaan kulloinkin voimassaolevia kauppa- ja myyntiehtoja.

Kulloinkin käytössä olevat maksutavat näkyvät verkkokaupan maksuvalikossa.

Maksettaessa verkkokaupassa, maksun saajana näkyy Checkout Finland Oy

Helena Ö/Tee Siitä Totta pidättää oikeuden tehdä muutoksia tuotteisiin ja kauppa- ja myyntiehtoihin.

Hinnat sisältävät arvolisäveron (24%).

 

PALVELUN KÄYTTÖ

Tee Siitä Totta verkkokauppa on Helena Ö:n (Y-2734339-6) ylläpitämä verkkopalvelu. Palvelun käyttäminen edellyttää rekisteröitymistä asiakkaaksi ja tilausmaksun maksamista.

Rekisteröityessä asiakkaaksi luodaan palvelussa Oma tili. Omalta tililtä pääsee aina avaamaan ladattavat tuotteet sekä tarkastelemaan omia ostoksia.

Asiakastiedot tallennetaan Helena Ö:n asiakasrekisteriin. Lisätietoja asiakastietojen käytöstä saat Rekisteriselosteesta.

Ostamalla kaupasta et sitoudu myyntipostin vastaanottamiseen. Halutessasi voit erikseen tilata Tee Siitä Totta -blogin sisäpiirikirjeen tai kaupan omat uutiset (Ei vielä saatavissa). Nämä sisältävät myös tuotteiden myyntiä.

Kaikenlainen palvelussa olevan aineiston, mukaan lukien tekstit, videot, kuvat, kopioiminen, muokkaaminen ja jakelu on KIELLETTY, ellei nimenomaisesti muusta mainita!

 

Jos haluat tietää lisää tuotteista tai eteesi tulee jokin ongelma, olethan reippaasti yhteydessä!

Vastaan aina henkilökohtaisesti tiedusteluihin!

helena@helenao.fi 

Kerro kaverille