Rekisteriseloste

Rekisteriseloste ja tietosuoja (päivitetty 15.5.2018)

Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste

Rekisterin ylläpitäjä ja yhteyshenkilö

Tmi Helena Ö

Y: 2734339-6

Haapasalmentie 1015

82335 Rasivaara

Rekisteri nimi ja ylläpidon perusta

Henkilötietolain § 19 mukainen asiakasrekisteri

Tee siitä totta sisäpiiri (sähköpostilista)

Rekisteriin liittyvät sivustot

https://www.teesiitatotta.fi/

Henkilötietojen ja rekisterin käyttötarkoitus

Henkilötietoja kerätään asiakassuhteiden ylläpitämiseen, hoitoon ja kehittämiseen.  Asiakaspalveluun liittyy viestinnän ja markkinoinnin hoitamista, toteuttamista, kehittämistä ja seurantaa. Reksiteriä käytetään myös asiakaskyselyihin ja tiedottamiseen, toiminnan kehittämiseen ja tilastollisiin tarkoituksiin sekä tuotteiden ja palveluiden markkinointiin. Rekisterin henkilötietoja käytetään yhteydenpitoon sähköpostilistalla oleviin henkilöihin sekä yrityksen ja asiakkaiden välisen asiakassuhteen hallintaan ja ylläpitoon.

Reksiterin sisältö

Rekisteriin kerätään henkilön etunimi ja sähköpostiosoite. Yritysasiakkaan henkilö/yritystiedot (y-tunnus, sähköpostiosoite, postitusosoite, postitoimipaikka ja puhelin numero). Tuotteen oston yhteydessä kerätään rekisteröitymistiedot: käyttäjätunnus ja salasana, asiakastilin luomista varten.

Rekisteri koostuu

Yllä mainittujen sivujen maksuttomien valmennusmateriaalien tilaamisesta sekä erilaisten tuotteiden ja palveluiden ostamisen kautta postituslistalle liittyneistä henkilöistä.

Tietolähteet

Henkilötietoja kerätään, kun henkilö tilaa sisäpiirikirjeen, lataa maksutonta valmennusmateriaalia, päivittää omia tietojaan tai ostaa jonkin maksullisen tuotteen.

Henkilöllä on milloin tahansa mahdollisuus poistaa tietonsa rekisteristä sähköpostista löytyvästä linkistä. Mikäli henkilö on liittynyt useammalle eri listalle ja haluaa poistua kaikilta listoilta, voi hän ottaa suoraan yhteyttä rekisterin ylläpitäjään helena(at)helenao.fi

Henkilötietojen luovuttaminen

Rekisteriin kerättyjä henkilötietoja ei luovuteta rekisterin ulkopuolelle markkinointi-, myynti-, mielipide- tai markkinatutkimustarkoituksiin.

Tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

Sähköpostilistalla olevien henkilöiden Nimi ja sähköpostiosoite siirretään EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolella oleville ohjelmistoille:

Active Campaign sähköpostimarkkinointiohjelma. (Active Campaign on sitoutunut EU:n Privacy Shield standardiin:  https://help.activecampaign.com/hc/en-us/articles/218789997-Privacy-Policy

Google Forms kyselylomakkeet

Rekisterin suojaus

Rekisteri on tallennettu salasanasuojattuun tietojärjestelmään ja sijoitettu siten, ettei asiaankuulumattomilla tahoilla ole pääsyä rekisteritietoihin. Järjestelmään tallennettuihin reksiterin ylläpitämiin tietoihin pääsevät ja niitä ovat oikeutettu käyttämään vain ennalta määrätyt yrityksen työntekijät ja/tai yhteistyökumppanit, kuten esimerkiksi markkinoinnista huolehtiva assistentti.

Jokaisella työntekijällä tai yhteistyökumppanilla on omat käyttäjätunnuksensa ja salasanansa. Yritys antaa käyttöoikeuden tarvittavuuden perusteella, tarkastaa käyttöoikeuden neljännesvuosittain ja lopettaa käyttöoikeuden työsuhteen tai yhteistyökumppanuuden sopimuksen päätyttyä. Yritys käyttää aina suojattua yhteyttä käsitellessään henkilötietoja.

Tarkastusoikeus

Käyttäjällä on oikeus tarkistaa mitä häntä koskevia tietoja asiakasrekisteriin on tallennettu. Tarkastuspyyntö lähetetään kirjallisesti allekirjoituksella varustettuna osoitteeseen: Tmi Helena Ö Haapasalmentie 1015 82335 Rasivaara

Käyttäjä voi myös muuttaa, täydentää tai poistaa omia tietojaan sisäpiirikirjeen lopussa olevien linkkien kautta tai kirjautumalla omalle tilille palvelussa.

Kolmansien osapuolten verkkosivut

Yrityksen valmennusmateriaalit, blogipostaukset ja sähköpostit voivat sisältää linkkejä kolmansien osapuolten verkkosivuille. Näiden sivujen tietosuojasta, käyttöehdoista ja evästeiden keruusta vastaa kolmas osapuoli.

Affiliate/kumppanuusmarkkinointi

Yritys tarjoaa myös muiden kumppaneiden tarjoamia tuotteita tai palveluita. Yritys saa kauppaan johtavasta myynnistä tuloja. Yritys ei kuitenkaan suoraan luovuta käyttäjän tietoja kumppaneille.

Käyttäjän velvollisuudet

Käyttäjä varmistaa itse oman tietoturvansa käyttämällä riittävä vahvoja salasanoja ja vaihtamalla ne tarpeeksi usein. Käyttäjä varmistaa itse käyttämiensä laitteiden turvallisuuden.

Maksuliikenne

Maksunvälittäjänä toimii Checkout.fi. Joissain tapauksissa maksujen välitys tapahtuu laskulla. Asiakkaan verkkopankkimaksamisen tai luottokortin tiedot eivät tallennu yrityksen järjestelmiin vaan jäävät maksujenvälityksestä vastaavan yrityksen tietoihin.

Henkilötietojen säilytysajat

Tietoja säilytetään vain sen ajan, kun se on asianmukaista eikä henkilötietoja säilytetä pidempään kuin on tarpeen tai kunnes tilaaja peruu tilauksensa. Asiakas voi myös itse pyytää tietojensa poistoa.

Evästeet

Mitä ovat evästeet ja mihin niitä käytetään?

 

Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka tallentuvat tietokoneellesi, kun käyt tietyllä verkkosivulla. Evästeiden avulla yritykset pyrkivät ymmärtämään paremmin minkälaisesta sisällöstä sivuilla kävijät ovat kiinnostuneita ja evästeiden avulla sivusto muistaa vierailleen käyttäjän, jos hän palaa sivustolle. Evästeisiin ei tallenneta mitään henkilökohtaisia tietoja eikä luottokorttitietoja verkkokaupassa. Evästeet eivät myöskään vahingoita tietokonettasi tai laitteitasi millään tavalla.

 

Evästeiden käyttö Helena Ö:n www.teesiitätotta.fi sivuilla

 

Yritys käyttää evästeitä:

  • kirjautumis- ja toimintaeväste
  • analyysievästeet (Google Analytics, tiedon avulla yritys parantaa sivuston toimivuutta)
  • kohdistetut tai mainosevästeet (Facebook ja Google, mainonnan kustannustehokas käyttö, eivät sisällä henkilötietoja)

 

Voit koska tahansa rajoittaa evästeiden käyttöä, estää tai poistaa evästeiden käytön selaimessasi niin tietokoneella, tabletilla kuin matkapuhelimellakin. Lisätietoja evästeiden muokkauksesta löydät selaimesi ohjevalikosta ja puhelimesi käyttöoppaasta. Kuitenkin sallimalla evästeet varmistat sivujen sujuvan käytön.

 

Rekisteriin liittyvissä kysymyksissä voit koska tahansa olla yhydessä rekisterin ylläpitäjään sähköpostilla:  helena(at)helenao.fi

 

 

 

 

 

Kerro kaverille